Home  /  Cultuur, sport en vrije tijd  /  Activiteiten in de kijker

Activiteiten in de kijker


EGMONT Lichtfestival

Op 23, 24 en 25 februari pakken we uit met een driedaags lichtfestival in ons stadscentrum. We brengen het verhaal en de sfeer ten tijde van ons stadsicoon Lamoraal van Egmont op een unieke manier naar de Zottegemnaar. Wandel je mee vol verwondering?

Belgisch Kampioenschap Wielrennen

Zottegem wordt op zondag 23 juni het strijdtoneel voor het Belgisch Kampioenschap Wielrennen. De komende tijd zal onze stad helemaal in het teken staan van wielrennen!

Dag van de Zorg

Ontdek onze troeven van de zorg op zondag 17 maart. Het woonzorgcentrum, lokaal dienstencentrum en dagverzorgingscentrum gooien hun deuren open! Kom jij ook?

Muzikale wandeling

Ontdek Zottegem tijdens een prachtige muzikale wandeling. Vol interessante weetjes en vrolijke deuntjes!

Muzikale kinderzoektocht

Ontdek jij samen met jouw kids het muzikale Zottegem? Met deze kinderzoektocht wandel je door het centrum en speur je naar het antwoord in onze stad!

Activiteiten Huis van het Kind

Er staat weer heel wat op de agenda in Huis van het Kind. Leer tijdens een workshop de essentie van levensreddend handelen. Of kom langs tijdens de infoavonden, babymassage, spelenderwijs of interessante workshops!

Babbelonië

Wil je Nederlands oefenen? Of wil je anderstaligen ontmoeten? Kom naar Babbelonië in ons LDC!

Infoavond gezonde brooddozen

Ben je op zoek naar inspiratie voor een gezonde brooddoos? Tijdens deze workshop leert een diëtiste jou alle kneepjes van het brooddozenvak!