Home  /  Cultuur, sport en vrije tijd  /  Activiteiten in de kijker

Activiteiten in de kijker


Muzikale wandeling

Ontdek Zottegem tijdens een prachtige muzikale wandeling. Vol interessante weetjes en vrolijke deuntjes!

Muzikale kinderzoektocht

Ontdek jij samen met jouw kids het muzikale Zottegem? Met deze kinderzoektocht wandel je door het centrum en speur je naar het antwoord in onze stad!

Zadenbib

In de bib vind je vanaf de lente een zadenbib. Je neemt er gratis zaden van planten en bloemen mee. In ruil vragen we je om zelf zaden te oogsten en terug te schenken aan de bib.

Sinterklaas in Zottegem!

Hij komt, hij komt ... Ook dit jaar komt de Sint naar Zottegem. We zorgen voor een gevarieerd Sintprogramma voor klein en groot!

Inschrijven SAMWD

Zit je met een creatieve kriebel? Schrijf je dan snel in voor onze Stedelijke Academie voor Muziek Woord Dans!

Klimaatfestival

Kom op zaterdag 28 oktober naar het klimaatfestival door Avansa. We maken er een groot feest van, waar je alles leert over boeiende organisaties en initiatieven!

Expo tekenkunst

Laat je onderdompelen in een fictieve, psychedelische wereld gecreëerd door de studenten van het atelier tekenkunst tijdens de tentoonstelling ‘It’s all right’.

Activiteiten Huis van het Kind

Er staat weer heel wat op de agenda in Huis van het Kind. Leer tijdens een workshop de essentie van levensreddend handelen. Of kom langs tijdens de infoavonden, babymassage, spelenderwijs of interessante workshops!

Kunstendag voor Kinderen

Laat op 19 november je creativiteit de vrije loop tijdens Kunstendag voor Kinderen. Dit jaar doen we dat in het thema Topstukken!

Verwendag in de bib

We willen onze bezoekers in de watten leggen! Kom op 18 oktober langs in de bib en krijg heel wat lekkers, met liefde gemaakt.

Hartcoherentie

Kom langs tijdens onze infosessie en leer alles over hartcoherentie. Zo kan je ook in stressvolle situaties de spanning onder controle houden.

Leer zaden telen

Ontdek alles over de wondere wereld van het telen van jouw eigen biologische zaden. We organiseren een lezing op 28 september.

Maand van de duurzaamheid

Oktober belooft een drukke maand te worden: ontdek het uitgebreide programma tijdens Maand van de Duurzaamheid!