Home  /  Cultuur, sport en vrije tijd  /  Activiteiten in de kijker

Activiteiten in de kijker


Cultuurkaravaan in Grotenberge

De Cultuurkaravaan houdt dit jaar halt in Grotenberge. Zet je schrap voor een feestelijk programma, helemaal gratis en helemaal op maat van jong en iets ouder!

Belgisch Kampioenschap Wielrennen

Zottegem wordt op zondag 23 juni het strijdtoneel voor het Belgisch Kampioenschap Wielrennen. De komende tijd zal onze stad helemaal in het teken staan van wielrennen!

Kermis 2024

Laat je betoveren door kleurrijke draaimolens, test je moed in spannende attracties en geniet van overheerlijke snacks. Een dag vol onvergetelijke momenten voor jong en oud. Zottegem ademt kermis!

Openspelendag 2024

Op zondag 14 april is het weer Openspelendag. Ontdek hier wat er allemaal te beleven valt!

Muzikale wandeling

Ontdek Zottegem tijdens een prachtige muzikale wandeling. Vol interessante weetjes en vrolijke deuntjes!

Muzikale kinderzoektocht

Ontdek jij samen met jouw kids het muzikale Zottegem? Met deze kinderzoektocht wandel je door het centrum en speur je naar het antwoord in onze stad!

Activiteiten Huis van het Kind

Er staat weer heel wat op de agenda in Huis van het Kind. Leer tijdens een workshop de essentie van levensreddend handelen. Of kom langs tijdens de infoavonden, babymassage, spelenderwijs of interessante workshops!

Babbelonië

Wil je Nederlands oefenen? Of wil je anderstaligen ontmoeten? Kom naar Babbelonië in ons LDC!

Infoavond gezonde brooddozen

Ben je op zoek naar inspiratie voor een gezonde brooddoos? Tijdens deze workshop leert een diëtiste jou alle kneepjes van het brooddozenvak!

Erfgoeddag 2024

Erfgoeddag is een jaarlijks feest waarop cultureel erfgoed gevierd wordt met gratis activiteiten. Dit jaar is het thema 'Thuis'.

Wafelenbak

Proef jij van onze overheerlijke wafels op Speelplein 't Hemelrijk? De ideale gelegenheid voor een gezellige namiddag vol spelplezier!