,,,

Home  /  Cultuur, sport en vrije tijd  /  Activiteiten in de kijker

Activiteiten in de kijker


Jeugdboekenmaand

Maart is jeugdboekenmaand! Kom deze maand langs in de bib en vaar mee in ons blije bootje op een stroom vol spannende, grappige en avontuurlijke verhalen. Kom mee knutselen en verspreid het geluk!

Zadenbib

In de bib vind je vanaf de lente een zadenbib. Je neemt er gratis zaden van planten en bloemen mee. In ruil vragen we je om zelf zaden te oogsten en terug te schenken aan de bib.

Erfgoeddag 2023

Zet zondag 23 april in jouw agenda want dan is het weer Erfgoeddag! Het jaarlijkse feest waar cultureel erfgoed gevierd wordt met gratis activiteiten. Dit jaar staat alles in het thema ‘beestig’.

Maand van de Markt

Ben jij een trouwe marktganger? Dan val je in april misschien wel in de prijzen tijdens Maand van de Markt!

Leren fietsen voor volwassenen

Stap voor stap maken we je vertrouwd met de fiets. Schrijf je snel in voor de gratis cursus!

BehouT het verleden

Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger om het houtig erfgoed in kaart te brengen? Kom langs op 22 maart op het infomoment in Leeuwergem.

Oor zkt koor

Word jij deel van het koor Chant'all van Samwd Zottegem? Op 6 mei treden ze samen op met het Egmont Strijkorkest en met gastartiesten!Meld je dan aan en zing met ons mee.

Bloeiende workshops

Maak jouw tuin klaar voor de lente! Leer er alles over tijdens een van de workshops over snoeien, thuiscomposteren, grasafval voorkomen ...

Openspelendag 2023

Op zondag 16 april is het weer Openspelendag. Ontdek hier wat er allemaal te beleven valt!

 
,,,