Aanvraag corona steunmaatregelen

Stad Zottegem kreeg bijna 273.000 euro uit het Vlaams noodfonds ter ondersteuning van lokale sport-, jeugd- en cultuurverenigingen. Deze middelen worden verdeeld over drie subsidiesleutels:
  1. Logistieke ondersteuning
  2. Hinderpremies ter compensatie van inkomstenverlies wegens corona
  3. Injectiesubsidies

Aanvraag logistieke ondersteuning

Na de zomer dienden heel wat onder jullie reeds een aanvraag in om logistieke ondersteuning te verkrijgen. Om in aanmerking te komen voor deze logistieke steunmaatregel, kan je als vereniging nog steeds een online aanvraag indienen via "Aanvraag logistieke ondersteuning Zottegemse verenigingen". Via mail word je dan op de hoogte gebracht van een datum en plaats waar je het pakket kan ophalen. De aanvraag kan tot uiterlijk 30 november 2020 ingediend worden.
 
Deze steunmaatregel kan aangevraagd worden door alle Zottegemse sport, jeugd- en cultuurverenigingen.

Aanvraag hinderpremie
Heb je omwille van corona bepaalde activiteiten moeten annuleren, of extra kosten gemaakt om alles corona proof te organiseren? Dan kan je als socio-culturele of jeugdvereniging ook aanspraak maken op een hinderpremie. Het ondersteuningsreglement vind je onderaan deze pagina bij downloads. Om in aanmerking te komen voor deze hinderpremie, kan je als vereniging een online aanvraag indienen via "Aanvraag Hinderpremie Zottegemse verenigingen". Zodra we jouw aanvraag verwerkt hebt, contacteren we je opnieuw voor verdere info.
 
Deze steunmaatregel kan aangevraagd worden door Zottegemse jeugd- en cultuurverenigingen. D sportverenigingen dienen geen aanvraag te doen, de extra middelen worden bij hen verdeeld door een verdubbeling van de normale werkingssubsidie. 
 
We waarderen enorm de inzet en de creativiteit van de vele vrijwilligers om ook in deze moeilijke omstandigheden aan de slag te gaan! Verenigingen die vragen hebben over de steunmaatregelen kunnen terecht bij cultuur@zottegem.be
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory