Home  /  Cultuur, sport en vrije tijd

Cultuur, sport en vrije tijd


Activiteiten in de kijker

Ontdek de activiteiten die Zottegem te bieden heeft.  Een divers aanbod van culturele tot sportieve activiteiten. 

UiTPAS

Benieuwd hoe jij alle facetten van vrije tijd ontdekt in de Vlaamse Ardennen? Koop jouw UiTPAS en vlieg eropuit!

Word UiTPAS-vereniging

Vrije tijd is voor iedereen en ook jouw vereniging kan zijn steentje bijdragen! Sluit je aan bij het UiTPAS-netwerk en laat jouw vereniging bloeien.

Bibliotheek

De stadsbibliotheek is gevestigd in het Kasteel van Egmont. Klik hier voor de openingsuren, de historiek en het aanbod van de bib.

Cultuurcentrum Zoetegem

CC Zoetegem is het culturele hart van Zottegem. Zin in een culturele avond uit? Kijk hier voor het aanbod, de programmatie en alle praktische info.

Op stap in Zottegem

Wandelen, op stap met een gids, een speelpleintje bezoeken of een buurtfeest organiseren? Er valt heel wat te doen en ontdekken doen in onze stad!

Erfgoed en musea

Onze musea, het stadsarchief en het Centrum voor Streekgeschiedenis waken over het erfgoed van onze stad.

Ontmoetingscentrum huren

Wil jij of jouw vereniging één van de stedelijke ontmoetingscentra gebruiken voor jouw activiteit? Hier ontdek je alle info voor jouw online reservatie.

Sporten in Zottegem

Zottegem wil haar inwoners zoveel mogelijk laten sporten in kwalitatieve omstandigheden. Neem een kijkje in het ruime sportaanbod.

Jong in Zottegem

Zottegem zet volop in op de jeugd, de toekomst van onze stad: jeugdhuis De Muze, de jeugddienst en de webstek Jong in Zottegem.

Toerisme

Verblijfsmogelijkheden, wandelingen en tips voor bezoekers. Alles wat u moet weten bij een bezoekje aan onze mooie stad.

Webshop Zottegem

Bestel hier uw tickets of abonnement voor het aanbod van CC Zoetegem of schrijf in voor de sportkampen, grabbelpas of speelpleinwerking.

Verenigingengids

In de Verenigingengids vind je een overzicht van alle socioculturele verenigingen in Zottegem. Staat jouw verenging niet in de lijst? Laat het ons weten!

Projectsubsidie

Stad Zottegem zorgt voor een laatste injectiesubsidie voor het sport-, jeugd- en cultuurleven. Een aanvraag indienen doe je hier.

Vakantieaanbod 2024

Onze vrijetijdsdiensten hebben weer heel wat gekken plannen om jouw vakanties in 2024 de allerleukste te maken!