09 09 2017 - 10 10 2017 - Oost-Vlaanderens-Mooiste

Hoog tijd om plannen te smeden voor het komende najaar!
Noteer alvast het weekend van 9 - 10 september in jouw agenda.
 
Oost-Vlaanderens-Mooiste verwent iedere fietser en wandelaar met aangepaste parcours op hun maat.
Elke dag fietst u op een bepijld parcours naar een andere regio met onderweg één of meerdere kwalitatieve bevoorradingen. U heeft de keuze uit meerdere fietsafstanden vanaf 40 tot 110 km met aangepaste lastigheidsgraden. Een must voor elke fietsliefhebber!
 
Op zaterdagvoormiddag gaan we dus ‘Sportief fietsen’ en bieden we een cyclotocht aan van 40-75-110km. Er zullen ook verschillende afstanden uitgewerkt worden voor diegene die liever met de mountainbikefiets offroad gaan. Vanaf 7u30 kunnen de eerste fietsers vertrekken vanaf het sportcentrum Bevegemse Vijvers.
 
Op zondagvoormiddag gaan we de hele dag ‘Genietend fietsen’ en wandelen. We voorzien een kidstour, cyclo- en wandeltocht en maken de connectie met Open Monumentendag. Net als op de site van Bevegemse Vijvers, zal ook op de site van het Provinciaal Archeologisch Museum Velzeke heel wat te beleven vallen.
 
Nauwelijks twee weken voor Oost-Vlaanderens Mooiste kunnen fietsers ook aan de bak tijdens West-Vlaanderens Mooiste. Hopelijk vinden een deel van de 8.000 deelnemers aan deze Roeselaarse fietsvierdaagse ook zijn weg naar Zottegem!

Alle informatie via www.oostvlaanderensmooiste.be.